Held Pieter Pijnenburg

Motivatie

Waarom meedoen aan deze challenge? Ik heb de ouders van Finn Westerink leren kennen via het werk, op een horecapartijtje waar wij gezamenlijk aan het werk waren. Al werkend en pratend kwamen we op het onderwerp fietsen. En ook waarom ze aan het fietsen zijn, nl. zichzelf inzetten voor de komst van een medicijn. “En die komst moet er snel komen!”, zijn de woorden van Hans Westerink die ik nooit vergeet. Het gesprek maakte zo’n indruk op mij dat het nog een paar weken in mijn hoofd bleef malen. Wat het met je doet als er iets met je kinderen aan de hand is, is bijna niet te beschrijven. Als ouder van drie gezonde dochters mag ik mezelf een gelukkig mens noemen. Toen Hans en ik elkaar weer troffen sprak ik mijn gedachten uit dat ik graag wilde helpen om geld in te zamelen. Aan de andere kant is mijn droom om de Mont Ventoux te beklimmen. Ik ben fanatiek recreatiefietser, maar ik heb nog nooit een berg beklommen. Ben 50 jaar oud, en het moet er nu maar eens van komen. Ik besef dat ook mijn energie achteruit gaat. Gelukkig langzaam, en niet zoals bij deze kinderen. Je zou kunnen zeggen, boek een vakantie en beklim die berg. Maar als ik iemand kan helpen en mezelf kan inzetten voor een goed doel, dan is het 1+1=3. Ik hoop dat ik op deze manier een steentje kan bijdragen in het leven van alle kinderen en ouders die met deze verschrikkelijke ziekte te maken hebben. Ondertussen zijn we met het team al flink aan het trainen, en geld aan in het zamelen. Zodoende leren we elkaar nog beter kennen. Op goede en slechte momenten… Het maakt op mij nog steeds die indruk. Ik weet waarvoor ik het doe, en hoop op deze manier mijn energie te kunnen geven aan het doel om snel een medicijn te vinden. Met vriendelijke groeten, Pieter Pijnenburg

Sponsors van Pieter Pijnenburg

Naam Motivatie
Jeremy Migchels Zet hem op pieter
Frank, Roos, Joep en Gijs Ewald Go, go, go for Finn, buurman! We zijn trots op jullie.
Hans Daniels Go Pietje P!! Go Goed bezig man!! Ik ga je volgen hoor! Suc7 en makende proud
Wino van Lieshout Ga ervoor moat. Ik weet dat je super gemotiveerd bent hiervoor. Ik ga het volgen!
Jos Wijnen Pieter, Top dat je dit doet. Allereerst voor je inzet voor de stichting. Maar zeker ook voor jezelf als nog bergloze wielerfanaat..... Succes. Groeten van de Buren
Marja Van der Poort Prachtig initiatief Pieter. En mooi dat je je tussen al je andere drukke werkzaamheden hier ook nog voor inzet. Heel veel succes!
Jumbo Bladel Emballage-actie Jumbo Bladel
Daniella Jansen Namens het gehele team vinden wij het fantastisch dat je meedoet met deze Challenge om Finn en alle MITO kinderen en hun families te steunen in de strijd tegen energiestofwisselingsziekte!
Daniella Jansen Door de prachtige donaties n.a.v. het artikel in de Volkskrant en de opbrengst van de OBS De Klimop kerstmusical 2018 gaan wij met z'n allen naar de top. LET'S GO!! Fijne jaarwisseling en een te gek, gaaf, sportief en schitterend 2019!
Patrick Pijnenburg Zet hem op Pieter. Gaat lukken, weten we zeker. Gas op die lolly. Geniet van de omgeving. MV is een ontzettend mooie puist. Super dat je dit doet. Succes
Jan Lemmens Zet hem op Pieter. Leuk dat je dit doet. Alle energie voor Energy4Finn en kinderen met een energiestofwisselingsziekte.
Daniella Jansen BEDANKT dekt de lading niet, woorden kunnen het gevoel niet beschrijven. Wat een prachtige tijd, wat hebben we mooie evenementen gehad, wat een inzet heb jij getoond en wat hebben we bijzondere momenten beleefd. Fantastisch!! Dit is de laatste storting als team Energy4Finn 2019 voordat we zaterdag de Mont Ventoux gaan beklimmen. Zet ‘m op. Pieter, je bent een kanjer. Dankjewel!

Totaal gerealiseerd

€ 2674.00
User avatar