Held Hidde Westerink

Motivatie

Voor mijn broertje Finn ga ik knallen op de Mont Ventoux!

Sponsors van Hidde Westerink

Naam Motivatie
Ria en Richard van Dijk Hidde..zet hem op naar de top. We zijn trots op je, groetjes Opa en Omi
Kevin Jansen Zet hem op mattie ik ben er voor je!!!!
Judith Adams willems Hidde ik vind het zo knap dat je mee fietst Daarom sponsor ik dit mooie bedrag van 400€ op jou Heel veel succes
Daniella Jansen Wat zal dit bijzonder leuk, sportief en toch ook wel gezellig worden, samen met papa en mama de Mont Ventoux in Frankrijk op fietsen in de strijd tegen energiestofwisselingsziekte voor jouw broertje Finn en alle andere MITO kinderen. Je bent een kanjer!
Daniella Jansen Door de prachtige donaties n.a.v. het artikel in de Volkskrant en de opbrengst van de OBS De Klimop kerstmusical 2018 gaan wij met z'n allen naar de top. LET'S GO!! Fijne jaarwisseling en een te gek, gaaf, sportief en schitterend 2019!
Susanne Lavrijsen Hoi Hidde mooi dat je het nog een keer gaat doen voor al die kinderen die net als jullie Finn met deze rotziekte leven. Succes en maak en weer een mooie uitdaging van. Groetjes Erik, Susanne, Joyce en Kevin Lavrijsen
Richard Van Dijk Succes Mitra Elburg .....fooienpot
Join4Energy Administratie Donatie BVQ Beste Vrienden Quiz jan
Daniella Jansen Zet ‘m op Hidde, je bent een kanjer. Als grote broer van Finn is het heel bijzonder wat jij op deze manier bij kan dragen aan een medicijn voor hem (en alle andere MITO kinderen). Dit is de laatste storting als team Energy4Finn 2019 , voordat we zaterdag de Mont Ventoux gaan. Dankjewel!
Paul Westerink Go kerel!!!!! Onwijs gaaf van je, volste vertrouwen.
Diana Van Sloten Hidde, je bent nu al een held! Zet em op!

Totaal gerealiseerd

€ 2679.00
User avatar