Held Hans Westerink

Motivatie

Tijdens het trainen voel ik de verzuring in mijn benen die mijn zoon Finn elke dag ervaart. Er moet gewoon een medicijn komen zodat onze Finn meer energie krijgt en minder pijn heeft.

Sponsors van Hans Westerink

Naam Motivatie
Join4Energy Administratie Stichting DHL Cares
Ria en Richard Van Dijk Voor ons kleinkind Finn ga jij deze strijd aan, we geloven in jou! Veel kracht en sterkte met deze strijd tegen stofwisselingsziekte en de Mont Ventoux Challenge.
Els Vosters Héél veel succes! Ik had overwogen om zelf de berg te gaan beklimmen. Maar helaas gaat dit in 2017 niet lukken. Maar ook in 2017 wil ik weer wel graag een financiële bijdrage leveren. Alle beetjes helpen.
Antoinette Willems Veel succes Hans
Super Oma Beppie Nolda Hans heel veel succes met de berg beklimmen! Opgeven is geen optie, hou je taai! Liefs super Oma, Beppie en Nolda
Mien en Bert van den Heuvel Hans je kunt het dat weten wij. Heel veel succes.
Diana Keur Zet m op!
marielle van de pol Heel veel succes Hans. Je kunt het.....
Physalis Catering Reusel Dankzij Reusel Zingt die oefende is het koffie geld gesponsord door Physalis Catering. Zet'm op Hans en alle andere teamleden!
Petra Zegers Kragt Veel succes Hans! Groeten uit Elburg!
Jan Van Der Weerd Goed bezig hans. Ik hoop het beste voor jullie!!!! Bij deze mijn bijdrage
Gerrit Pleiter Hoi Hans, Veel succes, heb in september zelf de berg ook gefietst. Hele uitdaging maar hopelijk draagt je inzet bij aan een medicijn!
Henri Tatje Veel succes Hans!
martin Joosten Wij wensen je heel veel succes. Hele mooie maar moeilijke berg!!!
Corry Reusel Vosters Kei knap van jou Hans om deze keer met de fiets de berg op te gaan,Vorig jaar met de auto dus je weet hoe stijl het is . Zet 'm op !!!!
Benefietdiner Physalis Op naar de top!
Sjoerd Klijn Vorig jaar als supporter van je vrouw nu zelf naar de top. Maak er een ontzettend mooie trip van, zowel de reis er naar toe met alle trainingen als de dag zelf. Je weet waarvoor je je energie inzet! Ook namens de rest van het Team Ride4Energy heel veel succes!
Annelies Bakker Kom op bro! Diep respect...
Sjors, Cris, Duuk, Luna en Mare !!! Heel veel succes! En op naar de top
Willems Overasselt willems zet 'm op!

Sponsoren

DHL Cares

Totaal gerealiseerd

€ 1589.00
User avatar