Held Joyce van Beers

Motivatie

Vorig jaar de berg bedwongen met groot succes! Dit jaar ga ik me weer inzetten voor mijn oppaskindje Finn! Omdat het medicijn er gewoon moet komen!!!!

Sponsors van Joyce van Beers

Naam Motivatie
Corry Vosters Joyce, Ik ben super trots op jou, ik weet wat het met je doet als je boven op de top aankomt. Succes met je voorbereidingen. Ik zal je alvast een beetje de weg op helpen XX
Jan,Daniella, Shannon en Kevin Jansen Joyce je bent een topper. Geniet voor de tweede keer ook weer van dit prachtige evenement en de voorbereidingen. X
Toos van Doorn Je doet dit gewoon voor de 2e keer!! Helemaal geweldig.
Klanten Jumbo Reusel Joyce de eerste leging van de sponsorbus lege flessenactie Jumbo Reusel is een feit. Al deze klanten dragen de stichting Join4Energy, team Energy4Finn en jou een warm hart toe en wensen je heel veel succes met de beklimming van de Mont Ventoux.
Gerrie van Koll Wat knap van je dat je dit nu voor de tweede keer doet.
Familie Jansen Diverse privé spulletjes van de familie verkocht en de opbrengst is voor jou en jouw (mannen) team, om jullie te steunen in deze strijd.
Jolanda Oosterwaal Wowwww Joyce je weet wat voor energie het kost maar jij geeft graag jouw energie voor een beetje meer energie voor Finn en alle anderen die het zo hard nodig hebben RESPECT X
Danielle van Gompel super Joyce dat je weer die berg op gaat. Voor Sinterkerst een kleine sponsoring voor jouw. Dit in plaats van een kado. Je bent een top oppas. Succes in Juni.
Klanten Jumbo Reusel De tweede ronde lege flessenactie Jumbo Reusel. Alle klanten bedankt voor uw donatie!!
Kerstmarkt Reusel en Riethoven Hierbij een deel van de opbrengst van de kerstmarkt van Reusel en de Winterwandeling in Riethoven. We doen dit als een team!
Marianne Veldhuizen Supertof!
Kamiel Oosterwaal Je staat nu op het ronde bedrag van 800 euro, tot juni moet het streefbedrag zeker gaan lukken net zoals het lukt de Mont Ventoux 2017 weer te trotseren en dat allemaal voor meer energy voor Finn en al die anderen.
Stal van Dillen Verkoop van overige kerstartikelen op Stal van Dillen.
Jan en Bea van den Kieboom Heel veel succes Joyce v. Beers , je bent een topper.
Klanten Jumbo Reusel De derde en laatste leging van de lege flessenactie bij Jumbo Reusel is een feit. Wat een schitterende opbrengst weer! En dat allemaal voor een medicijn tegen energiestofwisselingsziekte.
Klanten Emté Reusel Ook de klanten van de Emté Reusel willen jullie heel veel succes wensen als team en doneren een prachtig bedrag.
Nienke van Limpt 'Gewoon' voor de 2de keer die berg op, petje af!
Priscilla van den Kieboom Joyce je bent een topper, wij zijn trots op jou!
Benefietdiner Physalis Op naar de top!
Jumbo Eersel Ook de klanten van Jumbo Eersel willen jullie heel veel succes wensen op weg naar de top van de Mont Ventoux.
Jolien Maureen madelon en Ingeborg De muijnk Succes Joyce!
Pinkstermarkt Reusel Een bijdrage van de Pinkstermarkt. Optredens van Sambaband A-Batucada, verkoop boeken en diverse. En glittertattoo's.

Totaal gerealiseerd

€ 1461.00
User avatar