Held Sieta van der Meulen

Motivatie

Ieder kind heeft recht op energie!

Sponsors van Sieta van der Meulen

Naam Motivatie
Alie Elzinga Deze sponsoring is met dank aan Dirk en Heleen van Seggeren! Zij hadden mij dit bedrag al gesponsord maar omdat ik helaas niet mee kan wilden ze graag dat ik het aan iemand geef die ook gaat. Jij dus! Heel veel succes meid!! Uiteraard ook namens Dirk en Heleen!
Alie Elzinga Met dank aan Klean&Sa! Een superleuke winkel in Twijzelerheide met dames-, herenkleding en de Feetje babycollectie, woonaccessoires, cadeauartikelen, sieraden, tassen enz. Zij hadden mij dit bedrag al gesponsord met de aankoop van een prachtige Knit-Factory sjaal, maar omdat ik in 2017 helaas niet mee kan doen heb ik met ze afgesproken dat ik het bedrag aan jou over zou dragen! Heel veel succes Sieta! Ook namens de dames van Klean&Sa!!
Theo Wouda Om het jaar goed te beginnen, een telefonische bijdrage
Theo Wouda Opbrengst spinningmarathon Barneveld
Greetje Wouda Deel Spinningmarathon Barneveld van mij, voor jou. Op naar de 1000
Join4Energy Administratie Donatie Frank Pons
Theo Wouda Opbrengst fietskleding Switte4Energy
Eric Van der Meulen Opbrengst sponsorrit...
Henk-Jan Drijfhout Eric en Sieta bedankt voor jullie steun tijdens de koningsdag, en succes met de challenge Mount Ventoux. Namens Rotary Harlingen
Bauke Miedema Sieta en Eric, weer geweldig wat jullie gaan doen. Naast een top prestatie je zo inzetten voor anderen. Een dikke kus en knuffel en natuurlijk heel veel succes maar ook plezier daar op die kale berg.
Tineke Boosman Heel veel succes!
Wilma en Vincent Klaassen Sieta en Eric heel veel succes en plezier bij het beklimmen van de Mont Ventoux. Top dat dit weer voor jullie goede doel is. Veel liefs xxx
Erlinda Bramsleven Eric en Sieta, super wat jullie doen. Hier een kleine bijdrage om jullie doel te ondersteunen.

Totaal gerealiseerd

€ 1783.00
User avatar