Held Daniëlla Jansen

Motivatie

Mijn beweegredenen om mee te doen? Pff dat zijn er 1001. Die ene natuurlijk voor dat medicijn, omdat 70% van de kinderen met deze ziekte niet volwassen wordt! Ik maak van dichtbij mee wat de ziekte doet met Finn en zie ook dat hij en zijn hele gezin zich iedere keer aan moet passen aan de beperkingen die deze progressieve ziekte hun oplegt. En een van de andere beweegredenen is omdat ik het kan. Daarmee bedoel ik, ik kan bewegen, ik kan trainen, ik kan een berg beklimmen, ik kan doen en laten wat ik wil en die luxe heeft een kind met een energiestofwisselingsziekte gewoon niet. Ik ga het doen! Ik ga voor de 2e keer de Mont Ventoux beklimmen met team Energy4Finn!

Sponsors van Daniëlla Jansen

Naam Motivatie
Martin Rouppe van der Voort Veel succes
Roy Geraerts Heel veel succes!
MAN Nederland Dealer B.V. Namens de directie en jouw collega's van MAN Nederland Dealer B.V. en Bedrijfswagencentrum Eindhoven heel veel succes gewenst!
Jumbo Bergeijk Lege flessenactie Jumbo Bergeijk
Daniella Jansen Namens het gehele team vinden wij het fantastisch dat je meedoet met deze Challenge om Finn en alle MITO kinderen en hun families te steunen in de strijd tegen energiestofwisselingsziekte!
Hettie en Bernard Geraerts You go girl!!
Daniella Jansen Door de prachtige donaties n.a.v. het artikel in de Volkskrant en de opbrengst van de OBS De Klimop kerstmusical 2018 gaan wij met z'n allen naar de top. LET'S GO!! Fijne jaarwisseling en een te gek, gaaf, sportief en schitterend 2019!
Daniella Jansen BEDANKT dekt de lading niet, woorden kunnen het gevoel niet beschrijven. Wat een prachtige tijd, wat hebben we mooie evenementen gehad, wat een inzet heb jij getoond en wat hebben we bijzondere momenten beleefd. Fantastisch!! Dit is de laatste storting als team Energy4Finn 2019 voordat we zaterdag de Mont Ventoux gaan beklimmen. Zet ‘m op. Daniëlla, je bent een kanjer. Dankjewel!
Hans en Sandra van Limpt Zet m op kanjer! Heel veel succes voor t hele team Energy4Finn
Hans de Kok Jij gaat dit gewoon doen. Jij staat voor al jou uitdagingen, en bent een doorzetter.
Sylvie Timmermans Zet hem op! Succes, maar ook veel plezier!

Totaal gerealiseerd

€ 2690.00
User avatar