Held Wilfred van Erp

Motivatie

Nu niet meer voor Bente, maar wel voor al die andere kanjers, nog 1 keer die berg opknallen. Dat medicijn moet er komen.

Sponsors van Wilfred van Erp

Naam Motivatie
Hedwig van Erp En goed begin is het halve werk! Trots op jou! Xx Bente en Hedwig
Annie van der Leest Zet hem op! Veel succes!
Bas van Erp Wilfred. Heel veel succes met de lange reis ernaar toe en de uiteindelijke beklimming van de Mont Ventoux. Geniet van deze speciale editie en petje af voor wat jullie afgelopen 10 jaar hebben betekent voor het doel en de deelnemers voor brabant4energie.
Brigitte en Marc V Oorschot Wilfred heel veel succes met de tour en de beklimming. Super knap dat je dit aandurft.
Jo Van Buul Mooi doel en super uitdaging. Zet hem op
Joop van Heertum Veel succes met de 10-daagse fietstocht naar de Mont Ventoux en de beklimmingen ter plaatse: petje af!!
Bertie en Esther Korsten Wilfred, veel succes met de 10 daagse tocht naar de Mont Ventoux en daarna de beklimming. Klasse wat jullie allemaal gedaan en betekent hebben de afgelopen 10 jaar voor dit goede doel. Petje af!
Marijke van Dijk Heel veel succes ! Chrisjan Marijke en Daan
pa en ma van Erp Wilfred voor jou de 8e en laatste keer dat je gaat. En dan ook nog 1300 km fietsen vanaf Nuland naar Aubignan. Super prestatie.
Toon Roelofs Nog 1x alles geven !
Wilfred van Erp bijdrage shirtsponsors
Janneke Langens Wilfred heel veel succes met de 10-daagse fietstocht naar de Kale berg en natuurlijk met de beklimming! Ik heb heel veel bewondering voor alles wat je de afgelopen 8 jaren hebt gedaan voor Join4Energy, laten we er een mooie laatste challenge van maken!
Fam v Santvoort Nog 1 keer en de laatste keer voor de 10de editie op naar de top . Wilfred zet hem op !!!!!!!!! Heel veel succes
patricia van erp Wilfred, wij wensen je heel veel succes as zondag met de tocht vanaf Nuland naar Frankrijk. Vele veilige kilometers en heel veel plezier !!!!!!!!!!!!!! Tot in Frankrijk. Jacky patricia Bjorn en marvin
TIjn en Nina Romme Kom op buurman, zet 'm op!
Maarten en Cindy Van der Heijden Zet m op allemaal!
Maarten Kosterman Wilfred succes met deze super uitdaging!! Vorig jaar zelf deze geweldige ervaring mee mogen maken! Geniet ervan en succes met de vele kilometers en hoogtemeters!! Maarten & Miriam
Erik, Geertje & Tim Van Uden Zet 'm op!
André Stolk Voor het goede doel en speciaal voor jou Wilfred, de begeleiders en jouw collega fietsmaten die nu in 10 etappes naar de Mont Ventoux onderweg zijn, ga ik jullie individueel sponsoren. Het was mij een eer jullie te hebben kunnen trainen in mijn spinninglessen in de winterperiode en fijn dat ik met jullie mee mocht om jullie een klein beetje uit de wind te kunnen houden de 1e 2 dagen! Heel veel succes en plezier en dat de ontwikkeling van dat medicijn maar net zo voorspoedig mag gaan als jullie tocht tot nu toe!
Jacky van Erp Hopsakee de Choco bijdrage van Expert !
Tien en Diny van Nistelrooij Veel succes!
Ad Minten Wat een prestatie!!!

Totaal gerealiseerd

€ 2640.00
User avatar