Held Leo Versantvoort

Motivatie

Nog één keer met z'n allen voor het goede doel deze tocht volbrengen.

Sponsors van Leo Versantvoort

Naam Motivatie
Carin Versantvoort Zo, het begin is gemaakt. En dat worden heel wat kilometers komend jaar. Van Geffen naar de Mont Ventoux op de fiets !
Carin Versantvoort Erna bedankt voor het kopen van de bonbons
Carin Versantvoort Verkoop kerstchocolade en sleutelhanger
Carin Versantvoort Verkoop sleutelhanger.Hedwig bedankt!
Carin Versantvoort verkoop bonbons en armbandjes
Lonneke Hooymans Bedankt voor jullie hulp tijdens en na het marathonevent bij Ready4more. Hartstikke fijn!! Samen staan we sterk!
Bennie Fransen Veel succes en vele veilige kilometers
pieter fransen Succes met de toertocht en de beklimming
Joop van Heertum Veel succes met de 10-daagse fietstocht naar de Mont Ventoux en de beklimmingen ter plaatse: petje af!!
Niky Roovers Omdat je vrouw Carin zo ver op je voorligt met sponsorgeld, een kleine bijdrage van mij voor jou en natuurlijk weer heel veel succes gewenst, Leo.
Driek Voets Succes!
Ron & Jeroen Voets Heel veel succes
Hennie en Gerianne Hubers Veel succes Leo en Karin!! Op jullie reis naar de Mont Ventoux!
André Stolk Voor het goede doel en speciaal voor jou Leo, de begeleiders en jouw collega fietsmaten die nu in 10 etappes naar de Mont Ventoux onderweg zijn, ga ik jullie individueel sponsoren. Het was mij een eer jullie te hebben kunnen trainen in mijn spinninglessen in de winterperiode en fijn dat ik met jullie mee mocht om jullie een klein beetje uit de wind te kunnen houden de 1e 2 dagen! Heel veel succes en plezier en dat de ontwikkeling van dat medicijn maar net zo voorspoedig mag gaan als jullie tocht tot nu toe!

Totaal gerealiseerd

€ 2010.00
User avatar