Stichting Join4Energy is dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden en werkgroep leden

  • Ben je op zoek naar een mooie en uitdaging?
  • Wil je graag een zinvolle tijdsbesteding in een maatschappelijke organisatie?
  • Ben je sportief aangelegd en innovatief?
  • Draag je de kinderen met een energiestofwisselingsziekte een warm hart toe?
  • Wil je graag functioneren binnen een enthousiaste groep vrijwilligers?
  • Hou je van het (mee) organiseren van sportieve evenementen?
  • Is het ook jou wens om de Stichting Join4Energy naar een nog hoger plan te brengen?

Allemaal goede redenen om je aan te melden als bestuurslid of werkgroep lid binnen onze stichting.

Het komende jaar komen er een aantal functies binnen de Stichting Join4Energy vrij. Voor de Stichting zijn wij op zoek naar (2) enthousiaste bestuursleden die de stichting mede willen besturen en richting willen geven voor de toekomst. Daarnaast hebben we een aantal vacatures voor leden van onze werkgroep Challenge. De werkgroep organiseert ,onder verantwoordelijkheid van het bestuur, sportieve evenementen (o.a. de Challenge Mont Ventoux) om sponsorgelden te verzamelen voor het onderzoek naar energiestofwisselingsziekten.

We zijn een enthousiaste en inspirerende groep mensen die de grote wens hebben energiestofwisselingsziekten de wereld uit te helpen door het organiseren van onze evenementen. Natuurlijk willen we ook de toekomst van de Stichting Join4Energy veilig stellen. Dit kan echter alleen als we over voldoende enthousiaste mensen kunnen beschikken die een deel van hun energie voor het bestuur en de werkgroep willen geven.

Voor de bestuurlijke functies zijn we met name op zoek naar inspirerende kandidaten die al enige bestuurlijke ervaring hebben. Het zou mooi zijn dat er al een relatie bestaat met energiestofwisselingsziekten (bijvoorbeeld een ouder of broer/zus van iemand met een energiestofwisselingsziekte) Voor het overige vragen wij vooral veel motivatie, maar ook doorzettingsvermogen.

Voor de werkgroep functies zijn we op zoek naar enthousiaste en sportieve mensen die er van houden om mee te denken en mee te organiseren. Die het als een uitdaging zien om ieder jaar weer activiteiten neer te zetten die deelnemers aanzet om met ons mee te doen. We vragen niet om specifieke ervaring maar wel om motivatie, enthousiasme en doorzettingsvermogen.

Wil jij met ons meewerken om de doelstellingen van onze stichting te realiseren?
Meld je dan aan. Stuur een mail met informatie over je zelf en een korte motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je eerst nog nadere informatie? Neem gerust contact met ons op.

Kom in actie en meld je aan!!