Meedoen

De 15e editie van onze Challenge Mont Ventoux vindt plaats van 6 t/m 9 juni 2024.

Deelnemen aan onze Challenge kan door iedereen die gemotiveerd is om voor het goede doel een sportieve prestatie te leveren. Deze prestatie bestaat uit het beklimmen van de Mont Ventoux, door te wandelen, hiken, hardlopen, fietsen of mountainbiken. Wil je op een andere manier de berg op? Neem dan even contact op met de organisatie.

Na het succes van het eerste jaar gaan we opnieuw "off-road" wandelen. Je start met de andere wandelaars vanuit Bedoin en gaat na ongeveer 3 kilometer met de groep (met begeleiding van 2 wandelcoaches) off road, via de flanken van de Mont Ventoux naar Chalet Reynard. De laatste paar kilometer leg je weer over de weg af, zodat je samen met de andere wandelaars, hardlopers en fietsers kan finishen. Off-road wandelen is mogelijk voor minimaal 8 en maximaal 25 deelnemers. Deze route is alleen geschikt voor ervaren wandelaars.

Mountainbiken is mogelijk voor minimaal 8 en maximaal 25 deelnemers. Je start vanuit Bedoin via een mountainbikeroute door het bos, onder professionele begeleiding van 2 mountainbikecoaches. Deze route is niet geschikt voor onervaren mountainbikers. Als er te weinig inschrijvingen zijn voor het mountainbiken dan kunnen we dit onderdeel verplaatsen naar de donderdag. Zo kunnen we toch voldoende begeleiding garanderen.

Uiteraard is er ook plaats voor mensen die een deelnemer willen steunen tijdens deze enorme uitdaging als supporter en/of de organisatie willen versterken tijdens de Challenge als vrijwilliger. Naast een eenmalige beklimming vanuit Bedoin is het ook mogelijk om de kale berg van 3 zijden te beklimmen binnen één dag. Deze uitdagende route wordt ook wel de 'Cinglé du Mont-Ventoux' genoemd. (Vanuit Join4Energy wordt de 1e beklimming vanuit Bedoin organisatorisch ondersteund. Wil je meerdere keren klimmen dan is dit voor eigen risico en eigen verantwoordelijkheid.)

Tenue deelnemers

Deelnemers aan onze Challenge ontvangen een professioneel tenue. Het tenue bestaat voor fietsers uit een broek en shirt met korte mouw. Voor de wandelaars en hardlopers wordt een loopshirt ter beschikking gesteld. De tenues zijn voorzien van Event sponsoren. Alle deelnemers en supporters ontvangen daarnaast een polo of T-shirt van de organisatie voor de herkenbaarheid op het park en eventuele andere evenementen.

Inschrijfvoorwaarden voor deelnemers / supporters CMV editie 15

  • Inschrijfgeld € 575,- per persoon (Kosten voor deelname aan de Challenge, inclusief vervoer, accommodatie en diners)
  • Inschrijfgeld € 375,- per persoon (Kosten voor deelname aan de Challenge, inclusief gebruik van accommodatie en diners exclusief vervoer
  • Inschrijfgeld € 260,- per persoon (Kosten voor deelname aan de Challenge, inclusief diners, exclusief vervoer en exclusief accommodatie)
  • Inschrijfgeld € 125,- per persoon (Kosten voor alleen deelname, exclusief vervoer, accommodatie en diners)
  • Supporters betalen dezelfde prijs als bovenstaand. Supporters ontvangen geen sportkleding wel een Join4Energy polo of T-shirt. (Voor de deelnemers is de sportkleding betaald door eventsponsoren)
  • Inspanning om sponsorgeld bijeen te brengen voor het goede doel. Het streefbedrag is € 1000,- per persoon. We vragen deelnemers hiervoor hun uiterste best te doen. De ervaring uit vorige edities leert ons dat het bedrag haalbaar is als je op tijd begint met het werven. Voor vragen of tips over het bijeen brengen van sponsorgelden kun je terecht bij de organisatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Supporters

Het is mogelijk dat niet-fietsers zich aanmelden om hun Held(en) een hart onder de riem te steken, de 'supporters'. Er is rekening gehouden met een bepaalde capaciteit in het vervoer en verblijf. De kosten zijn gelijk aan het inschrijfgeld zoals hierboven vermeld. Inschrijven kan in overleg via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inschrijven

Maak gebruik van het online inschrijfformulier, klik hier!

Voor informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verklaringen

Medische verklaring

Eigen risico verklaring deelnemers

Eigen risico verklaring supporters en vrijwilligers

Club van 100

Michel Boukens
Joeri Berkenbosch
Peter Baars
Henri van der Reijken
Familie Westerink
Evert Remmerswaal
Lieske Koekkoek
Arno, Irma, Rens en Jingjing Heijenk
Peter van der Kemp
Jan en Mieke Smets
Nico en Cyril Schlepers
Hajo de Roo
Gert Gerritsen
Sjoerd Klijn
Marion Hurkmans
Rosmarijn Los
Cees en Helma van Esch
Kim Vollenbroek
Paraplumuziek
Familie Kremer
Astrid Dijkstra
Els den Hengst
André en Rita van Lierop
Martijn Dahmeijer
Willy Snoeck
Sjef van Esch