In april schudden Peter van Gilst (Staan Public) en Henri van der Reijken (Stichting Join4Energy) elkaar de hand om de afspraak te bekrachtigen: Staan Public treedt toe tot de sponsors van de Challenge Mont Ventoux 2023. Dit jaar zal Staan Public de Challenge financieel ondersteunen, volgend jaar hoopt het bedrijf met een bedrijfsteam deel te nemen aan de Challenge.

Peter van Gilst licht de sponsoring toe: ”Ik ken Henri al een aantal jaar. Al die jaren zet hij zich vol overgave in voor dit goede doel. Toen hij mij vroeg of wij met Staan Public Join4Energy willen steunen, heb ik niet lang na hoeven denken. Ja, wij willen jullie graag helpen een stap dichterbij een medicijn voor kinderen met Energiestofwisselingsziekten te etten. Dit jaar nog alleen financieel, in juli gaan we plannen maken om de 15e editie mogelijk met een team mee te doen (Staan4Energy).

Henri van der Reijken reageert daar enthousiast op: “We zijn uiteraard super trots op deze sponsor en wat zou het mooi zijn als medewerkers van Staan volgend jaar de uitdaging aangaan om met elkaar te gaan voor Staan4Energy.

Club van 100

Michel Boukens
Joeri Berkenbosch
Familie Wouda
Henri van der Reijken
Familie Westerink
Marit Velthuis
Lieske Koekkoek
Familie Heijenk
Peter van der Kemp
Jan en Mieke Smets
Joyce, Milou en Biënne
Hajo de Roo
Bauke Miedema
Gert Gerritsen
Sjoerd Klijn
Marjon Hurkmans
Rosmarijn Los
JMA van Esch
Kim Vollenbroek
Marga Menninga
Familie Kremer
Astrid Dijkstra
Bart Lavrijsen
Marco, Lonneke en Dylan Hooymans
Familie Marinus
Mark, Lynn en Jace Kuijs
Willy Snoeck