De eerste toertocht (clinic) van 2024 wordt zondag 7 april 2024 gehouden. Iedereen kan aan deze tocht deelnemen, ook als je niet meedoet aan de CMV 2024. Lekker samen sporten en tegelijk bijpraten met bekenden van Join4Energy of juist kennismaken met onze sportieve helden. We bieden routes voor wandelen/hardlopen (+/-15 km) en 2 afstanden voor met de racefiets (+/-70/105 km). Ook als je wilt deelnemen met een rolstoel of fietst met elektrische aandrijving, kun je je aanmelden voor deze tocht.

Start (en eind) punt van deze tocht is in Groesbeek. Inloop vanaf half 10, vertrek van de groepen om 10.00 uur. Kosten bedragen € 10,= voor de tocht, inclusief verzorging onderweg. Op elke afstand kan je met de groep mee rennen, wandelen of fietsen. Maar je kan er ook voor kiezen om zelf, met behulp van een GPX bestand de route af te leggen.

Aarzel niet langer en meld je aan:

Inschrijving Join4Energy Fiets/Wandeltocht 7 april

 

Rob Schepers, lid van team Nora, is op zondag 12 mei in Maastricht onze gastheer voor de tweede toertocht van Join4Energy. Ook voor deze toertocht geldt dat iedereen die het leuk lijkt, mee kan doen. Je kunt zowel wandelen (8, 15 of 20 km) als fietsen (circa 75 of 110 km). Tijdens deze tochten zullen we ook veel hoogtemeters maken!

Start (en eind) punt van deze tocht is bij Café Groéselt (Stationsstraat 21, 6247 BJ Gronsveld). Inloop vanaf half 10, vertrek van de groepen om 10.00 uur. Ook bij deze tocht kun je ervoor kiezen om de routes zelf af te leggen met behulp van een GPX-bestand.

Na afloop van deze tocht is het mogelijk om in Café Groéselt nog te lunchen. Kosten voor de tocht (incl. verzorging onderweg) € 10, kosten lunch € 10.

Schrijf je hier in:

Inschrijving Join4Energy Fiets/Wandeltocht 12 mei 

Club van 100

Michel Boukens
Joeri Berkenbosch
Peter Baars
Henri van der Reijken
Familie Westerink
Evert Remmerswaal
Lieske Koekkoek
Arno, Irma, Rens en Jingjing Heijenk
Peter van der Kemp
Jan en Mieke Smets
Nico en Cyril Schlepers
Hajo de Roo
Gert Gerritsen
Sjoerd Klijn
Marion Hurkmans
Rosmarijn Los
Cees en Helma van Esch
Kim Vollenbroek
Paraplumuziek
Familie Kremer
Astrid Dijkstra
Els den Hengst
André en Rita van Lierop
Martijn Dahmeijer
Willy Snoeck
Sjef van Esch