Vol trots introduceren wij jullie ons allernieuwste werkgroeplid Brigitte van Gemert. Brigitte heeft zich de afgelopen 2 jaar zeer actief ingezet als deelnemer aan de Challenge Mont Ventoux. Dat laatste jaar liet ze zich met veel enthousiasme inpakken door ons recruitmentteam en daar zijn we maar wat trots op. Brigitte dank dat jij deze leuke uitdaging samen met ons aangaat, welkom! Hieronder stelt ze zichzelf aan jullie voor!

--------------------------------------------------------------------------

Hoi!

Graag stel ik me even voor, het nieuwe lid van de werkgroep CMV.

Ik ben Brigitte, 57 jaar en woonachtig in Eindhoven, samen met Peter en onze kids Sam (22) en Pleun (20). Onze Labradoodle Sjors maakt ons gezin compleet.

Ik sport graag, we vinden het fantastisch om op vakantie te gaan en ik heb al 48 jaar een seizoenkaart van PSV. Actief, ondernemend en avontuurlijk dus!

Vanaf 1993 werk ik op Mytylschool Eindhoven (nu als docent op het VSO) en kwam zo, een jaar of 5 geleden, in aanraking met Finn en Fenne. Twee hartstikke leuke leerlingen, beiden met een energiestofwisselingsziekte. Voor mij een onbekend en nieuw ziektebeeld. Al snel werd me duidelijk dat deze ziekte nogal een impact heeft op het leven van deze kinderen en hun thuisomgeving. En dat raakte me.

Toen ik twee jaar geleden de kans kreeg, via Team Energy4Finn, om me in te gaan zetten voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte twijfelde ik geen moment. Ik schreef me in (en Peter deed dat ook) om de Mont Ventoux hikend te bedwingen en ging fanatiek aan de slag om geld in te zamelen en te trainen. Wat een prachtige ervaring werd dit! Maandenlang met allerlei acties bezig zijn en als kers op de taart een fantastische challenge in Frankrijk. Zo gaaf om mee te maken!

Nog voordat we huiswaarts gingen, daagde Fenne me uit om de volgende editie samen op de tandem te gaan doen. Na enig denkwerk besloot ik om haar uitdaging te accepteren. En dus stond ook het afgelopen jaar in het teken van Join4Energy: acties verzinnen, leuren om geld, op zoek naar een tandem, trainen op die tandem, enz. Het was weer te gek!

De ultieme beloning kwam in Frankrijk. De dagen daar, de gezelligheid samen, de nieuwe contacten, de geweldige organisatie én natuurlijk de challenge zelf. Samen met Fenne de Mont Ventoux op met onze elektrische tandem was een feestje! Een unieke ervaring die ik voor geen goud had willen missen, zeker omdat ook Finn deze editie op de tandem bedwong. Een droom die voor beide leerlingen realiteit werd!

Finn en Fenne behaalden in juli allebei hun VMBO T-diploma. En dus verlieten ze de mytylschool. Voor mij een mooi moment om een punt te zetten achter mijn activiteiten voor Join4Energy……. dacht ik in mei van dit jaar. Echter, tijdens de challenge ontdekte ik (weer) dat ik behept ben met het Join4Energyvirus. Met plezier blijf ik me dus inzetten, nu als werkgroeplid, in de strijd tegen energiestofwisselingsziekten. Op naar dat medicijn!

Vol energie en enthousiasme stort ik me in dit nieuwe avontuur. Ik kijk ernaar uit en heb er zin in!

Brigitte

Club van 100

Michel Boukens
Joeri Berkenbosch
Peter Baars
Henri van der Reijken
Familie Westerink
Evert Remmerswaal
Lieske Koekkoek
Arno, Irma, Rens en Jingjing Heijenk
Peter van der Kemp
Jan en Mieke Smets
Nico en Cyril Schlepers
Hajo de Roo
Gert Gerritsen
Sjoerd Klijn
Marion Hurkmans
Rosmarijn Los
Kim Vollenbroek
Paraplumuziek
Familie Kremer
Astrid Dijkstra
Els den Hengst
André en Rita van Lierop
Martijn Dahmeijer
Willy Snoeck
Sjef van Esch