Een idee geboren na de euforie van onze overwinning van vorig jaar. 'Wat gaan wij volgend jaar doen, nadat wij dit jaar rennend omhoog zijn gegaan?' Dat is dus steppend omhoog geworden. Maar hoe kom je aan drie steppen, want Harvy Smets, Jordi Kremer en Joeri Berkenbosch houden natuurlijk woord.

En dan blijkt dat er nog altijd mensen zijn die willen helpen. In Hengelo vonden wij Vincent Gooiker met z'n bedrijf Steptrading.nl. Geheel belangeloos leent hij ons 3 steps uit en geeft op de koop toe ons ook nog een training hoe met zo'n step om te gaan. Bij Steptrading hebben ze keuze in diverse soorten steppen en zij zijn momenteel de grootste in Europa met ruim 200 soorten. Alleen de allerbeste steppen, want veiligheid staat voorop. Steptrading is exclusief distributeur voor 10 premium stepmerken: Yedoo, Kickbike, Xootr, Mibo, JD Bug, Crussis, Esla, Nimble, Monark en Gboard.

Hun groothandel levert in heel Europa aan zo’n duizend bedrijven in de tweewielerbranche, speelgoedwinkels, outdoor-, verhuur- en recreatiebedrijven, internetwinkels en zorginstellingen. Met permanent meer dan 15.000 steps op voorraad kunnen ze altijd direct leveren..

Wie weet is er met dit prachtige gebaar een nieuwe hype geboren en gaan er volgend jaar veel meer mensen met een step omhoog. Alvast heel erg bedank Vincent!

www.steptrading.nl