Een idee geboren na de euforie van onze overwinning van vorig jaar. 'Wat gaan wij volgend jaar doen, nadat wij dit jaar rennend omhoog zijn gegaan?' Dat is dus steppend omhoog geworden. Maar hoe kom je aan drie steppen, want Harvy Smets, Jordi Kremer en Joeri Berkenbosch houden natuurlijk woord.

En dan blijkt dat er nog altijd mensen zijn die willen helpen. In Hengelo vonden wij Vincent Gooiker met z'n bedrijf Steptrading.nl. Geheel belangeloos leent hij ons 3 steps uit en geeft op de koop toe ons ook nog een training hoe met zo'n step om te gaan. Bij Steptrading hebben ze keuze in diverse soorten steppen en zij zijn momenteel de grootste in Europa met ruim 200 soorten. Alleen de allerbeste steppen, want veiligheid staat voorop. Steptrading is exclusief distributeur voor 10 premium stepmerken: Yedoo, Kickbike, Xootr, Mibo, JD Bug, Crussis, Esla, Nimble, Monark en Gboard.

Hun groothandel levert in heel Europa aan zo’n duizend bedrijven in de tweewielerbranche, speelgoedwinkels, outdoor-, verhuur- en recreatiebedrijven, internetwinkels en zorginstellingen. Met permanent meer dan 15.000 steps op voorraad kunnen ze altijd direct leveren..

Wie weet is er met dit prachtige gebaar een nieuwe hype geboren en gaan er volgend jaar veel meer mensen met een step omhoog. Alvast heel erg bedank Vincent!

www.steptrading.nl

Sponsoren

Webhelp
Van Loon Group
endemolshineforkids
Quinso
Eshuis
Sport BSO Hengelo
Riva
Vredestein
Maxim
A2 Logistics engineering
B&S
AH Nuland
Jumbo Helmond
Nemaco
NLix
AVIT
Joulz

Club van 100

Michel Boukens
Joeri Berkenbosch
Familie Wouda
Henri van der Reijken
Familie Westerink
Marit Velthuis
Lieske Koekkoek
Familie Heijenk
Peter van der Kemp
Jan en Mieke Smets
Joyce, Milou en Biënne
Hajo de Roo
Bauke Miedema
Gert Gerritsen
Sjoerd Klijn
Marjon Hurkmans
Rosmarijn Los
JMA van Esch
Kim Vollenbroek
Marga Menninga
Familie Kremer
Astrid Dijkstra
Bart Lavrijsen
Marco, Lonneke en Dylan Hooymans
Familie Marinus
Mark, Lynn en Jace Kuijs