Beste (oud)deelnemer, -supporter, wij hopen dat jullie allemaal weer hebben genoten van een welverdiende vakantie. Wij als organisatie hebben de vakantie er weer op zitten en zijn dan ook alweer druk bezig met de voorbereidingen van de 10e editie van de Challenge Mont Ventoux 2019, welke van donderdag 13 juni t/m zondag 16 juni 2019 wordt georganiseerd door Stichting Join4Energy (vertrek bussen op woensdag 12 juni vanaf ca. 19:00 uur).

Opening inschrijving deelnemers
Wij willen je graag melden, dat de inschrijving voor de Challenge Mont Ventoux 2019 vanaf 2 september wordt geopend. Wij hebben diverse berichten gekregen dat er weer in groten getale deel zal worden genomen aan dit mooie evenement. Zodra het maximumaantal deelnemers is ingeschreven, zal de inschrijving gesloten worden en zullen wij gaan werken met een wachtlijst. De inschrijving voor de mountainbikeroute is beperkt tot maximaal 25 deelnemers! Je kunt je natuurlijk inschrijven via onze website: http://www.join4energy.nl
 
Schrijf je je in als onderdeel van een team, zorg dan dat je als teamgenoten allemaal dezelfde teamnaam gebruikt. Dus heet je team: TeamNaam vul dit dan allemaal identiek in met op de juiste plaats de hoofletters en eventuele spaties. Dit voorkomt dat wij hier veel werk van hebben. Alvast bedankt voor je medewerking.

Graag hopen we je in 2019 te verwelkomen in Aubignan en op de top van de Mont Ventoux.
Mocht je vragen hebben, stel ze dan via ons emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De inschrijving is op 2 september geopend vanaf 9.00 uur, inschrijven kan via deze link

Met sportieve groet,

Bestuur en Werkgroep Mont Ventoux

Club van 100

Michel Boukens
Joeri Berkenbosch
Familie Wouda
Henri van der Reijken
Familie Westerink
Marit Velthuis
Lieske Koekkoek
Familie Heijenk
Peter van der Kemp
Jan en Mieke Smets
Joyce, Milou en Biënne
Hajo de Roo
Bauke Miedema
Gert Gerritsen
Sjoerd Klijn
Marjon Hurkmans
Rosmarijn Los
JMA van Esch
Kim Vollenbroek
Marga Menninga
Familie Kremer
Astrid Dijkstra
Bart Lavrijsen
Marco, Lonneke en Dylan Hooymans
Familie Marinus
Mark, Lynn en Jace Kuijs
Willy Snoeck