Join4Energy maakt al ruim 9 jaar met succes gebruik van het Join4Energy evenementen systeem. Een beter systeem maar vooral een goedkopere optie was er toen niet. Na vele contacten met andere stichtingen en ervaringen met andere platformen heb ik (Jordi) samen met collega Ronald besloten om een nieuw platform te bouwen. Dit keer niet alleen voor Join4Energy maar ook voor andere organisaties die als doel hebben online geld op te halen om de wereld te verbeteren. Waar andere partijen / platformen veel geld verdienen door het inhouden van percentages van donaties willen wij dit op een andere manier doen. Het geld wat online opgehaald wordt moet naar het doel waarvoor het bestemd is, zo hebben we bij Join4Energy ook altijd gewerkt.

De eerste versie staat inmiddels live en natuurlijk wil ik deze voor Join4Energy als eerste gaan inzetten. Op dit moment kunnen wij eenvoudig online korte acties starten (crowdfunding campagins). Heb je nu een leuke actie, bijv. 200KM mountainbiken, en je wil je hiervoor laten sponsoren om extra geld op te halen voor je Mont Ventoux deelname dan kan dat.

Voor meer informatie kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk hier onze nieuwe actie website