We zijn blij te kunnen melden dat de vacatures in het bestuur door het vertrek van Jordi Kremer als voorzitter en Wim Morsink als secretaris opgevuld zijn.

De functie van secretaris wordt ingevuld door Joeri Berkenbosch. Joeri was bij iedereen in de Join4energy familie al bekend als werkgroeplid voor de Mont Ventoux Challenge, en uiteraard ook als deelnemer. Door de energiestofwisselingsziekte van zijn dochter Nora raakte hij betrokken bij het werk van stichting Join4energy. Joeri is 45 jaar. In het dagelijks leven is hij werkzaam als adviseur/accountmanager voor een groot lichtreclamebedrijf. De functie van voorzitter wordt ingevuld door Gert Gerritsen.  Gert was jarenlang deelnemer aan de Challenge. Gert raakte door de ziekte van zoon Matthias betrokken bij stichting. Gert is 59 jaar. In het dagelijks leven is hij beleidsmedewerker bij de gemeente Elburg. Marten van Ekeren blijft als penningmeester onderdeel uit maken van het bestuur.

Het bestuur spreekt hierbij nogmaals de grote waardering uit voor het zeer vele werk dat pionier Jordi Kremer en ijverige Wim Morsink hebben verzet voor de stichting. Dat heeft veel mogen bijdragen aan de hoop op een medicijn. Het nieuwe bestuur hoopt op het gelegde fundament de strijd voor een medicijn te blijven ondersteunen.

Club van 100

Michel Boukens
Joeri Berkenbosch
Familie Wouda
Henri van der Reijken
Familie Westerink
Marit Velthuis
Lieske Koekkoek
Familie Heijenk
Peter van der Kemp
Jan en Mieke Smets
Joyce, Milou en Biënne
Hajo de Roo
Bauke Miedema
Gert Gerritsen
Sjoerd Klijn
Marjon Hurkmans
Rosmarijn Los
JMA van Esch
Kim Vollenbroek
Marga Menninga
Familie Kremer
Astrid Dijkstra
Bart Lavrijsen
Marco, Lonneke en Dylan Hooymans
Familie Marinus
Mark, Lynn en Jace Kuijs
Willy Snoeck