De Challenge Mont Ventoux die dit jaar in de week van 1 t/m 6 juni zou worden gehouden gaat om de bekende redenen helaas niet door. Gelukkig hebben we een vervangende activiteit bedacht. In de week van 1 t/m 6 juni 2020 vindt de alternatieve Challenge Mont Ventoux plaats. Gewoon lekker sporten, je eigen grenzen opzoeken en ondertussen bijdragen aan de ontwikkeling van een medicijn voor Energiestofwisselingsziekten.

Doe ook mee!

Hoe werkt dit? In deze week levert een ieder individueel (volgens de dan geldende richtlijnen van het RIVM) zijn/haar eigen sportieve prestatie. Voor de een zal dit het hardlopen van 21 kilometer zijn (net als op de Mont Ventoux), voor de ander is dit misschien het de Elfstedentocht fietsen, een ronde wandelen of skeeleren naar je oma. Zoek je eigen Challenge uit die past bij je eigen mogelijkheden.

Je kan je aanmelden via deze link, of je stuurt een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na betaling van het inschrijfgeld (donatie) van minimaal € 10,- (via de actiepagina) lever je je eigen sportieve prestatie. Het “bewijs” hiervan (foto/filmpje) post je op social media met de hashtag #CMV2020. Hiernaast mail je je foto of filmpje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (n.b. alleen mailen mag ook). De deelnemers die dit willen, krijgen een blijvende herinnering aan deze Challenge thuis gestuurd. Mail dan ook even je adres mee.

Op zaterdag 6 juni, de laatste dag van de alternatieve challenge, zal onze Chef de Mission vanaf 9 uur ’s ochtends virtueel de Mont Ventoux beklimmen. Dit zal ook (deels) live te volgen zijn via onze facebookpagina. We nodigen je – als je hiervoor de technische middelen hebt – van harte uit om samen met haar de Mont Ventoux te beklimmen.

Op 6 juni zal later op de dag ook de (tussen) stand van de CMV 2020 bekend worden gemaakt. Hoe dit gebeurt, houden we nog even geheim, maar de bekendmaking zal voor iedereen te volgen zijn via facebook.

Wij hopen op veel deelnemers aan onze alternatieve Challenge. Samen gaan we voor meer energie!

Heb je nog vragen, opmerkingen of ideeën, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 

Aanmelden Alternatieve Challenge Mont Ventoux, klik hier