Elke euro die deelnemers voor onze evenementen werven, besteden wij als stichting Join4Energy al 11 jaar voor de volledige 100 % aan de door ons geselecteerde onderzoeken naar energiestofwisselingsziekten. Zolang er nog geen medicijn is willen wij dit ook volhouden.

Gelukkig hebben wij onze vaste (evenement)sponsoren. Daarnaast zijn wij ook elk jaar op zoek naar nieuwe sponsoren. Hiermee dekken wij de kosten voor onze organisatie (denk aan drukwerk, bankkosten en het beheer van onze website). Hiermee is het ook mogelijk om evenementen, zoals de Challenge Mont Ventoux te bekostigen.

 Zonder sponsoren geen Join4Energy en geen evenementen. Aangezien wij merken dat sponsorwerving steeds moeilijker wordt, hebben wij het volgende idee in het leven geroepen:

Door veel mensen lid te laten worden van de club van 100 en doordat zij een jaarlijkse bijdrage van € 100,- (te betalen in één termijn of in 4 termijnen van € 25,=) geven, hopen wij minder afhankelijk te zijn van een aantal grote sponsoren.

De Club van 100 werkt als volgt. Je betaalt jaarlijks honderd euro, die gebruikt wordt voor financiële ondersteuning van de stichting en evenementen. In eerste instantie om gemaakte kosten te bekostigen, maar indien er geld ‘overblijft’ zal dit ook worden ingezet voor onderzoek. Als lid van de club van 100 krijg je – als je dit wilt –  een vermelding van je naam op de speciale “club van 100 pagina” op onze site.

Kunnen wij jou als deelnemer voor de Club van 100 noteren?

Meld je nu aan! 

Sponsoren

Webhelp
Van Loon Group
endemolshineforkids
Quinso
Eshuis
Sport BSO Hengelo
Riva
Vredestein
Maxim
A2 Logistics engineering
B&S
AH Nuland
Jumbo Helmond
Nemaco
NLix
AVIT

Club van 100

Michel Boukens
Joeri Berkenbosch
Familie Wouda
Henri van der Reijken
Familie Westerink
Marit Velthuis
Lieske Koekkoek
Familie Heijenk
Peter van der Kemp
Jan en Mieke Smets
Joyce, Milou en Biënne
Hajo de Roo
Bauke Miedema
Gert Gerritsen
Sjoerd Klijn
Marjon Hurkmans
Rosmarijn Los
Lynn en Mark Kuijs
JMA van Esch
Kim Vollenbroek