Beste vrienden van Join4Energy,

Het bestuur van Join4Energy wenst jullie graag een gezond, voorspoedig en sportief 2021. In deze bijzondere tijd is er ook alle reden om elkaar vrede en verbondenheid toe te wensen.

In het bijzonder denken we ook aan alle kwetsbare gezinnen onder ons. Vooruitkijken is niet iets wat je zo makkelijk doet als je jaar in, jaar uit, met zorg, soms heel intensieve zorg, te maken hebt. We wensen jullie veel kracht en doorzettingsvermogen om de zorg vol te blijven houden, op welke manier dan ook.

Voor ons als organisatie en Join4Energy-family ligt een uitdagend jaar. Ja, we gaan er vol voor om in 2021 weer de Challenge Mont Ventoux te houden. Op het moment dat we dit schrijven heb je er geen idee van dat dit zou kunnen, maar we hebben goede hoop op terugkeer naar een situatie dat dit, misschien wat aangepast, weer mogelijk zal zijn. Twijfel je nog over meedoen? Je kan nog steeds inschrijven! Mocht de Challenge toch niet doorgaan dan krijg je de deelnemersbijdrage zonder mankeren terug. We hebben je steun best hard nodig! 

Corona was voor het medicijnonderzoek zeker geen meevaller. Het onderzoek liep vertraging op, geldwerving was een zeer lastige aangelegenheid. We blijven vooruit kijken en met dubbele energie werken aan geldwerving. Omdat we de hoop op een medicijn zooooo hard nodig hebben! We mogen ons zeer gelukkig prijzen met de gedreven inzet van professor Smeitink en zijn team bij Khondrion om ons gezamenlijke doel, het medicijn wat onze gezinnen hoop zal bieden, te bereiken!

Voor dat medicijn is er echter nog een heel intensieve route af te leggen. De opgaaf is in financiële zin ook groots te noemen. Er is nog zeker 10 miljoen Euro nodig voor het hele verdere proces. Dat hoeven we niet als Join4Energy bij elkaar te brengen, maar we weten dat onze bijdragen helpen om de grote financiële bijdragen bij elkaar te brengen.

Aan het begin van het jaar willen we een klemmend beroep doen op jullie steun. Doe mee aan de Mont Ventoux Challenge, of stimuleer anderen tot deelname. Ook als je niet meegaat naar Frankrijk kun je bijdragen leveren aan dat medicijnen door zelf acties uit te zetten. Iedere bijdrage is welkom! Onze sponsorcommissie is zeer gedreven bezig, boekt ook mooie resultaten maar zoekt nog goede contacten met bedrijven om over sponsoring te praten. Dus heb je goede contacten met bedrijven, laat het ons weten. Ook kun je mensen stimuleren om lid te worden van de club van 100. Met vereende krachten kunnen we stappen blijven maken in de voortgang van het medicijnonderzoek!

Wil je samen nadenken over wat mogelijk is? Neem dan contact op met een van de bestuursleden.
We rekenen op jullie medewerking!!

Bestuur Join4Energy,

Esther, Joeri, Gert

Club van 100

Michel Boukens
Joeri Berkenbosch
Peter Baars
Henri van der Reijken
Familie Westerink
Evert Remmerswaal
Lieske Koekkoek
Arno, Irma, Rens en Jingjing Heijenk
Peter van der Kemp
Jan en Mieke Smets
Nico en Cyril Schlepers
Hajo de Roo
Gert Gerritsen
Sjoerd Klijn
Marion Hurkmans
Rosmarijn Los
Cees en Helma van Esch
Kim Vollenbroek
Paraplumuziek
Familie Kremer
Astrid Dijkstra
Els den Hengst
André en Rita van Lierop
Martijn Dahmeijer
Willy Snoeck
Sjef van Esch