Trots overheerst! Wat een geweldige editie van de Challenge Mont Ventoux, voor de 13e keer mochten wij dit prachtige evenement organiseren. De twee laatste edities konden we het helaas vanwege corona niet uitvoeren in Frankrijk, maar afgelopen week kon het eindelijk weer! We hebben samen gelachen, we hebben samen gehuild, we hebben samen genoten maar bovenal hebben we SAMEN de top bereikt van de Mont Ventoux. 

Ons gezamenlijke doel mogen duidelijk zijn: energiestofwisselingsziekten moeten de wereld uit. Voor degene die vrijdagavond in de tent aanwezig waren geven de woorden van Prof. dr. Jan Smeitink hoop. Hoop voor de toekomst en hoop voor alle kinderen en volwassen met een energiestofwisselingsziekten. 

Samen hebben we gezorgd dat deze hoop een stukje dichterbij de werkelijkheid komt, want voor een medicijn is nog steeds veel geld nodig. Samen brachten we ruim €125.000 bijeen. Dit is het prachtige maar voorlopige bedrag want de sponsorbuttons blijven nog even actief! 

Namens de werkgroep en het bestuur van Join4Energy danken wij iedereen die heeft bijgedragen aan dit prachtige eindresultaat! 

 

 

 

Sponsoren

Webhelp
Van Loon Group
endemolshineforkids
Quinso
Eshuis
Sport BSO Hengelo
Riva
Vredestein
Maxim
A2 Logistics engineering
B&S
AH Nuland
Jumbo Helmond
Nemaco
NLix
AVIT
Joulz

Club van 100

Michel Boukens
Joeri Berkenbosch
Familie Wouda
Henri van der Reijken
Familie Westerink
Marit Velthuis
Lieske Koekkoek
Familie Heijenk
Peter van der Kemp
Jan en Mieke Smets
Joyce, Milou en Biënne
Hajo de Roo
Bauke Miedema
Gert Gerritsen
Sjoerd Klijn
Marjon Hurkmans
Rosmarijn Los
JMA van Esch
Kim Vollenbroek
Marga Menninga
Familie Kremer
Astrid Dijkstra
Bart Lavrijsen
Marco, Lonneke en Dylan Hooymans
Familie Marinus
Mark, Lynn en Jace Kuijs
Willy Snoeck