Held Esther Westerink

Motivatie

Finn voor jou ga ik deze gruwelijke berg beklimmen. Jij voelt elke dag pijn en verzuring in je lijf. Machteloos toekijken kan en wil ik niet! We vechten en blijven positief, want er is zoveel liefde om verder te gaan. We omarmen de hoop dat het goed met je mag blijven gaan. Ik ga voor jou Finn en alle andere kinderen met een energiestofwisselingsziekte knallen!

Sponsors van Esther Westerink

Naam Motivatie
Ria en Richard van Dijk Esther,je was al eerder boven..blijf er in geloven. We zijn trots op je. Liefs Pap en Mam
Yvonne Vosters - van Daal Zet m op!
Stephanie Schoenmakers Winners... are not those who never fail but those who never quit. Kom op je kan het! Succes!!
Marjon van Lieshout Donatie na overlijden van Ria van Lieshout-van den Borne
Lenne Vosters Zet m op!
Anne Verhoeve Ontzettend mooi doel! Veel succes
Yvonne van Herk 3 zelfgemaakte bandjes gekocht voor Finn Succes van Yvonne, Timo en Lot
Geert-Jan Timmermans Heel veel succes!!
Daniella Jansen Wat zal dit bijzonder worden, samen met jouw man en oudste zoon die verdomde berg op fietsen in de strijd tegen energiestofwisselingsziekte voor jullie Finn en alle andere MITO kinderen. Als team vinden wij dit fantastisch en samen staan we sterk en gaan we door voor dat o zo nodige medicijn.
Annette Lavrijsen Goed stuk in de Volkskrant Esther! Ik hoop dat dit veel mensen zal motiveren te doneren. Liefs voor jullie.
Daniella Jansen Door de prachtige donaties n.a.v. het artikel in de Volkskrant en de opbrengst van de OBS De Klimop kerstmusical 2018 gaan wij met z'n allen naar de top. LET'S GO!! Fijne jaarwisseling en een te gek, gaaf, sportief en schitterend 2019!
Familie Westerink Heerlijke kerst-cupcakes met kerst en daarom een mooi bedrag voor de uitdaging op de berg
Susanne Lavrijsen Hoi Esther, mooi dat jij dit jaar jouw energry op de fiets naar de top gaat brengen. Je kunt het denk maar aan jullie Finn en zijn lotgenoten dan kom je wel boven. Groetjes van Erik, Susanne, Joyce en Kevin Lavrijsen.

Totaal gerealiseerd

€ 1331.00
User avatar